II Jornadas Reconstrucción Romana Blanda Aeterna (PROGRAMA)

viernes, 24 de julio de 2009

EMPORIUMEls mercats romans assoleixen el màxim esplendor amb el mercat de Trajà on es podien reunir fins a 150 comercians de tot tipus de productes: vidre, ceràmica, cuir i també cereals i aliments frescos; així com espècies i perfums portats desde el llunyà Orient. Eren una obra urbanística que avui podríem considerar com els grans centres comercials de l´època.
La Fragua de Vulcano és una de les companyies pioneres i de prestigi en el desenvolupament de recreacions històriques d´època i va realitzar la recreació d´un mercat romà.
Els seus espectacles es caracteritzen pel rigor històric, l´ambientació i la professionalitat dels actors protagonistes, pèro sobretot per la implicació del públic, al qual submergeix en l´època recreada i converteix en còmplice.

Los mercados romanos alcanzan el máximo esplendor con el mercado de Trajano, donde podían reunirse hasta 150 comerciantes de todo tipo de productos: vidrio, cerámica, cuero y también cereales y alimentos frescos; así como especias y perfumes traídos del lejano Oriente. Eran una obra urbanística que hoy podríamos considerar como los grandes centros comerciaes de la época.
La Fragua de Vulcano es una es una de las compañias pioneras y de prestigio en el desarrollo de recreaciones históricas de época y realizó la recreación de un mercado romano.
Sus espectáculos se caracterizan por el rigor histórico, la ambientación y la profesionalidad de los actores protagonistas, pero sobretodo por la implicación del público, al que sumerge en la época recreada y convierte en cómplice.

No hay comentarios:

Publicar un comentario